Επισκόπηση Σκαφών

Επισκόπηση Σκαφών

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα στα καλύτερα Ιστιοπλοϊκά και καταμαράν, όλα καινούργια, απολύτως ασφαλή και σε εξαιρετική κατάσταση, εξυπηρετούν όποιον αριθμό ατόμων μας ζητηθεί, με χαρακτηριστική άνεση.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις χωρητικότητας, η Aegean Whispers, εκτός από τα σκάφη που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της, διαθέτει και σκάφη που μπορούν να εξυπηρετήσουν όποιον αριθμό ατόμων της ζητηθεί, ενώ στα προσφερόμενα προς ενοικίαση σκάφη της, συμπεριλαμβάνονται και motoryachts.

Ο «στόλος» της Aegean Whispers που παρουσιάζεται, σκάφη των αξιόπιστων εταιριών Jeanneau, Bavaria και Lagoon, γνωστά για το σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο επιβάτης όταν επιλέγει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Λιτές γραμμές, λειτουργικότητα, απλότητα, επαφή με τη θάλασσα.

Στο εσωτερικό τους ευρύχωρα και ευχάριστα χαρίζουν την απαραίτητη αίσθηση άνεσης που χρειάζεται ο επισκέπτης τους για να διαμείνει σε αυτά, με σύγχρονους φωτισμούς, αρμονικές χρωματικές επιλογές, φυσικά υλικά και επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους.

Στα σκάφη της Aegean Whispers, όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε φιλόξενα σ’ ένα ασφαλές υδάτινο σπίτι που μπορεί να σας μεταφέρει όπου το επιθυμήσετε, χωρίς δυσκολία και χρονοτριβή.

 

JEANNEAU 53

Quality, innovation and elegance. Three values that have stood the course of Jeanneau’s history.

more...

 

BAVARIA

Highest quality in all details and a high standard of equipment and accessories.

more...

 

LAGOON

Lagoon is a brand dedicated to life and freedom, born of a dream combining travel and the comfort of large volumes.

more...

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo