Ιστιοπλοΐα

Χάρη σε αυτήν ξεκίνησαν όλα. Ένα γερό σκάφος με πανιά και το απέραντο γαλάζιο. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα για το ταξίδι. Η ιδέα για το αρμένισμα στα πελάγη της μεσογείου σας έφτασε ως εδώ, σ’ εμάς, την Aegean Whispers. Κι εμείς σας παίρνουμε από το χέρι και πάμε ακόμη παραπέρα. Για όλους εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα, που η θάλασσα είναι το ίδιο το ταξίδι, ανοίγουμε πανιά και αφηνόμαστε στους ανέμους, για να μας δώσουν ώθηση από το ένα λιμάνι στο άλλο.

Σπάνια η άπνοια στα ελληνικά νερά, το καλοκαίρι τα νησιά δροσίζονται από τους ανέμους και τα πανιά χαρωπά φουσκώνουν στην επιθυμία τους. Στην Aegean Whispers αγαπάμε τη θάλασσα και το ταξίδι σ’ αυτήν και σας το προσφέρουμε με τον πιο παλιό και φυσικό τρόπο: με το πανί δεμένο στο κατάρτι και με τη βοήθεια του αέρα, με βοηθό τον καλύτερο ανάμεσα στους καλούς, τον καπετάνιο που θ’ αναλάβει τη διαδρομή και τη χαρά της, με ασφάλεια.

 
Almost as soon as we stepped on board, we felt an internal shift


Guy and Larissa LewisΕίπαν για Εμάς...

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo