Επισκόπηση
Με το λίκνισμα της φιλόξενης θάλασσας, με τον αρμυρισμένο αέρα στα πανιά, με την Aegean Whispers, τους ανθρώπους της, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, θα συλλέξετε πολύτιμες στιγμές ευτυχίας, θα ζήσετε πολλά ταξίδια σε μία διαδρομή, θα ανακαλύψετε τις αναρίθμητες δυνατότητες της Ελλάδας, θα επιστρέψετε πιο πλούσιοι, πιο γεμάτοι, πιο δυνατοί.
Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα επανασχεδιάζουμε καθοδόν τα μονοπάτια του ταξιδιού σας, θα σας φέρουμε σʼ επαφή με ό,τι ελληνικό αγαπήσαμε, με ό,τι μας μεγάλωσε και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι. Με τον ανυπέρβλητο ελληνικό πολιτισμό, με τις φρέσκες, λαχταριστές μεσογειακές γεύσεις, το λάδι, τα φρούτα και το κρασί, με την τιθάσευση της θάλασσας μʼ ένα τιμόνι κι ένα πανί, με την εξερεύνηση ξηράς και θάλασσας, πλούσιες και ποικιλόμορφες, ενδιαφέρουσες και ελκυστικές.
Πολιτισμός, γεύση, ιστιοπλοΐα, κολύμπι και δεκάδες ευκαιρίες άθλησης σε ξηρά και θάλασσα θα εμπλουτίσουν το ταξίδι που θα χαραχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και θα υπακούει στις διαφοροποιήσεις που θέλετε, όποτε το θελήσετε. Γιατί στην Aegean Whispers δεν υπάρχει δεσμεύσεις, ούτε περιορισμοί, μόνο η ελευθερία και η ευελιξία που προσφέρει ένα καλό σκαρί, ένας πεπειραμένος καπετάνιος και η ανοικτή γαλάζια θάλασσα.

Εύρος Υπηρεσιών

Στις βασικές υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται

  • το σκάφος
  • το πλήρωμα
  • τα καύσιμα
  • οι φόροι
  • η πληρωμή των μαρίνων
  • το πρωινό και το μεσημεριανό για όλες τις ημέρες παραμονής στο σκάφος
  • μία μετακίνηση


Επιπλέον των βασικών της υπηρεσιών, η Aegean Whispers μπορεί να μεριμνήσει ώστε να κλείσει για εσάς δωμάτιο σε ξενοδοχείο της αρεσκείας σας ή ενοικίαση εξοχικής κατοικίας, αυτοκινήτου, κ.ά..

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo