Κρατήσεις

Προγραμματίστε το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Ορίστε τον αριθμό των ατόμων που θα πραγματοποιήσετε μαζί τη διαδρομή στις ελληνικές θάλασσες της Μεσογείου, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για το σκάφος της προτίμησής σας, χαράξτε την πορεία που σας κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον και δηλώστε τις ημερομηνίες που σας βολεύουν.

Τα «ταξίδια» της Aegean Whispers, διάρκειας μίας ή δύο εβδομάδων, ξεκινάνε πάντα κάθε Σάββατο απόγευμα και ολοκληρώνονται Σάββατο πρωί.

Αφήστε εμάς να οργανώσουμε όλα όσα χρειάζονται από τη στιγμή που θα φτάσετε κοντά μας έως την ώρα του αποχαιρετισμού.

Με μία κράτηση τώρα, γεμίστε προσμονή για όλα όσα έχει να σας σιγοψιθυρίσει το Αιγαίο…

 

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo