Προφίλ

Από το 2005, η εταιρία μας με την τωρινή επωνυμία Aegean Whispers, επαγγελματίες στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε θαλάσσιους ταξιδιωτικούς προορισμούς με γνώμονα τις επιθυμίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται τις πολύτιμες μέρες των διακοπών τους.

Με πυξίδα την αγάπη μας για την Ελλάδα, λαχταράμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας όλα όσα μας έκαναν να λατρέψουμε τον τόπο μας, να χαράξουμε διαδρομές στο απέραντο υδάτινο γαλάζιο που περιβάλλει τη χώρα μας και να προτείνουμε υδάτινους σταθμούς, λιμανάκια και ορμίσκους, που θα τους προσθέσουν μία ακόμη εμπειρία ζωής.

Η ομάδα μας, με τεχνογνωσία και εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, εξειδικεύεται στο θαλάσσιο τουρισμό και στη διοργάνωση συνεδριακού τουρισμού, πρωτοπορώντας σε παροχές υπηρεσιών που συνδυάζουν την πλούσια ιστορική κληρονομιά της χώρας μας με το ανυπέρβλητο φυσικό της κάλλος και τις αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Ακούμε όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες ολοκληρωμένες προτάσεις θαλάσσιων διαδρομών στην Ελλάδα, τη χώρα που γνωρίζουμε, που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Διευρύνουμε τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας μετατρέποντας το ταξίδι σε διαδικασία ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και ευεξίας μέσα από δρόμους γνώσεων και εμπειριών.

Στην Aegean Whispers σας φέρνουμε σ’ επαφή με την ιστορία αυτού του τόπου, με τον ανυπέρβλητο, «φωτεινό» πολιτισμό του, που μεταλαμπαδεύτηκε στο δυτικό κόσμο διαμορφώνοντας τις υπέρτατες αξίες πάνω στις οποίες εδραιώθηκε το μέλλον όλων των λαών του.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις λαχταριστές, υγιεινές γεύσεις της ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας. Σας προκαλούμε να εμπλουτίσετε το ταξίδι σας με σπορ στη θάλασσα ή στην ξηρά ζώντας στο έπακρο τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στο ίδιο φιλόξενο πνεύμα της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τη θάλασσα, διοργανώνουμε «Συνέδρια εν πλω», προσφέροντας στους φιλοξενούμενούς μας τη σπάνια δυνατότητα να απολαύσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα σε συνδυασμό με το πλούσιο υδάτινο στοιχείο των ελληνικών θαλασσών.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν τις ημέρες των διακοπών τους, μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε σχεδιάζοντας state of the art θαλάσσιες διαδρομές σε μία από τις ομορφότερες γωνιές του πλανήτη, στην Ελλάδα μας.

 
It was one of the best experiences we ever had - especially because we were able to meet real Greek families and felt connected to the island.


Sincerely, All the Hoovers USA and UK

Είπαν για Εμάς...

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo