Σε ποιους Απευθυνόμαστε

Με σεβασμό στους στίχους του Καβάφη (1863-1933), «η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ‘βγαινες στον δρόμο», σχεδιάζουμε το δικό σας ταξίδι, τη διαδρομή, τα μονοπάτια που θα σας γνωρίσουν την Ελλάδα παίρνοντας το δρόμο των θαλασσών της, τον πολυταξιδεμένο.

Ο προορισμός είναι η αφορμή που σας έφερε κοντά μας για να σας ταξιδέψουμε σε όλες τις όψεις της Ελλάδας. Στους δρόμους του πολιτισμού της μέσα από τα μνημεία και τα μουσεία της. Στις γευστικές της διαδρομές μέσα από την κουζίνα της, καμωμένη από αγνά, φρέσκα υλικά της ελληνικής γης. Στις δυνατότητες για παιχνίδια και σπορ στο νερό και στην ξηρά, ανακαλύπτοντας τον πλούσιο υδάτινο κόσμο των πελάγων της, τα φαράγγια και τις κορφές της.

Στην Aegean Whispers προσφέρουμε την υποδομή και τις υπηρεσίες ενός ταξιδιού αναψυχής με φόντο τα καθάρια νερά των θαλασσών μας και κοινό παρανομαστή την υψηλή ποιότητα. Απευθυνόμαστε σε όλους τους ταξιδιώτες που αποζητούν τη χαρά του ταξιδιού μέσα από την εξερεύνηση, την ανακάλυψη, τη δοκιμή, τη δράση. Στον επισκέπτη που θέλει να γνωρίσει τη χώρα μας, τους ανθρώπους της, τις αναρίθμητες δυνατότητές της. Στο φιλοξενούμενο που θα επιστρέψει κοντά μας ξανά και ξανά, έχοντας κρατήσει στο νου και την ψυχή του ένα κομμάτι Ελλάδας.

 
I had the experience of a lifetime the summer of '06 when I took a week off work and went sailing with Aegean Whispers in Greece.


Cyclades - Summer 06, Joyce G.Calabasas, CAΕίπαν για Εμάς...

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo