Μαρία Αργυράκη

maria-arguraki

Μετά την αποφοίτησή μου από την κρατική Σχολή Ξεναγών της Αθήνας το 1979, ολοκλήρωσα μια σειρά σπουδών στην αγγλική και ιαπωνική γλώσσα σε συνδυασμό με κοινωνικές επιστήμες, και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το πανεπιστήμιο Σέφιλντ στην Αγγλία.

Ξεναγώ Έλληνες και ξένους επισκέπτες επί τριάντα χρόνια, σε όλη την Ελλάδα, με βάση την Αθήνα, σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Ειδικεύομαι σε ξεναγήσεις υψηλών απαιτήσεων αλλά μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου με οποιοδήποτε ακροατήριο πιστεύει πως ένας έμπειρος ξεναγός κάνει "όλη τη διαφορά".

Θα χαρώ να κουβεντιάσω μαζί σας και να διαμορφώσουμε σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα, το διαθέσιμο χρόνο και την αντοχή σας (:-)))  μια ξενάγηση στην Ακρόπολη, τα μουσεία και της γειτονιές της Αθήνας, μια εκδρομή στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, μια θεματική περιήγηση της δικής σας αρεσκείας (π.χ. Σωκράτης και αρχαία πόλη των Αθηνών), ή ακόμη και μια διάλεξη σε δημόσιο χώρο της επιλογής σας - με χρήση power point - για κάποιο θέμα ή χώρο της αρεσκείας σας.

Υπηρεσίες Μέσα στα Σκάφη

boat-services

Υπηρεσίες 5 αστέρων στο σκάφος της επιλογής σας

Από τη στιγμή της άφιξής σας στο αεροδρόμιο, ένα αυτοκίνητο της Aegean Whispers μ’ έναν από τους συνεργάτες οδηγούς μας, θα σας παραλάβει για να σας οδηγήσει στη μαρίνα και στο σκάφος της επιλογής σας.

Περισσότερα...

Συνεργάτες

Στην Aegean Whispers νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι για τις επιλογές μας και όσον αφορά στους συνεργάτες μας. Έχουμε προσωπική άποψη για όλα τα μέρη που προτείνουμε στους επισκέπτες μας, ενώ όλοι οι συνεργάτες μας αποτελούν επιλογή μας με βάση τον επαγγελματισμό και την εμπειρία τους σε συνδυασμό με το χαρακτήρα τους –φιλόξενο, συνεπή και ενθουσιώδη.

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo