Δημητρία Παπαδοπούλου

dimitra-papadopoulou

Η Δημητρία Παπαδοπούλου είναι διπλωματούχος ξεναγός της Ελλάδος και δόκτωρ στις Επιστήμες της Επικοινωνίας και της Πληροφόρησης.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα της Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2003), και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο ΠανεπιστήμιοParis-Est στη Γαλλία (2004). Από το 2004 ως το 2011 πραγματοποίησε το διδακτορικό της με συνεπιβλεψία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Paris-Est, όπου και υποστήριξε τη διατριβή της. Παράλληλα, το 2010, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Κρατική Σχολή Ξεναγών στη Θεσσαλονίκη. Έχει πιστοποιηθεί επίσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ως Εθνική Εκπαιδεύτρια Ξεναγών στην Ελλάδα.

Έχει κάνει ανακοινώσεις σε εθνικά και διεθνή συνέδρια κι έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται, ανάμεσα στα άλλα, στην επικοινωνία, την ανάλυση λόγου, την πολιτισμική κληρονομιά, την ερμηνεία και πλαισίωση του υλικού πολιτισμού. Έχει δημοσιεύσει άρθρα αναφορικά με την πολιτιστική επικοινωνία και την τουριστική πολιτική στον καθημερινό τύπο. Έχει διδάξει σε δημόσια ΙΕΚ τα μαθήματα «Επικοινωνία σε διαπολιτσιμικό περιβάλλον», «Θεωρία της Επικοινωνίας» και «Σύνταξη δημοσιογραφικού κειμένου».

Σήμερα ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως διπλωματούχος ξεναγός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά. Παράλληλα, δίνει διαλέξεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεχίζει την ακαδημαϊκή της έρευνα.  

Υπηρεσίες Μέσα στα Σκάφη

boat-services

Υπηρεσίες 5 αστέρων στο σκάφος της επιλογής σας

Από τη στιγμή της άφιξής σας στο αεροδρόμιο, ένα αυτοκίνητο της Aegean Whispers μ’ έναν από τους συνεργάτες οδηγούς μας, θα σας παραλάβει για να σας οδηγήσει στη μαρίνα και στο σκάφος της επιλογής σας.

Περισσότερα...

Συνεργάτες

Στην Aegean Whispers νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι για τις επιλογές μας και όσον αφορά στους συνεργάτες μας. Έχουμε προσωπική άποψη για όλα τα μέρη που προτείνουμε στους επισκέπτες μας, ενώ όλοι οι συνεργάτες μας αποτελούν επιλογή μας με βάση τον επαγγελματισμό και την εμπειρία τους σε συνδυασμό με το χαρακτήρα τους –φιλόξενο, συνεπή και ενθουσιώδη.

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo