Οι Άνθρωποί μας

Οι καπετάνιοι των σκαφών μας, τα πληρώματα (hostesses), οι ξεναγοί μας, είναι όλοι άνθρωποι ευγενικοί και χαρούμενοι, με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. Οι μαρτυρίες των φιλοξενούμενών μας επιβεβαιώνουν πώς η επιτυχή πορεία της εταιρίας μας οφείλεται στο μεγαλύτερο βαθμό σ’ αυτούς, τους συνεργάτες της Aegean Whispers.

Επιλεγμένοι για το ήθος τους, την ευγένειά τους, τον επαγγελματισμό τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Στο πλήρωμα των σκαφών μας οφείλεται η επιτυχία μας. Τα πληρώματα της Aegean Whispers είναι αυτά στα οποία αναφέρονται με θέρμη όλοι όσοι ταξίδεψαν μαζί τους.

Οι Skippers, ψημένοι στην αλμύρα της θάλασσας, μεγαλωμένοι με το βλέμμα στο απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών, γνωρίζουν τα γυρίσματα του καιρού, σε Αιγαίο και Ιόνιο, ξέρουν κάθε λιμάνι, κάθε όρμο, κάθε κόλπο. Πάντα έτοιμοι να «μοιραστούν» τα μυστικά τους ορμητήρια, εκεί που γαληνεύει και ο πιο άγριος καιρός, εκεί που το βλέμμα φτάνει στα πιο βαθειά νερά, καθάρια, γαλαζοπράσινα. Με μαεστρία θα κάνει συνοδοιπόρο τον άνεμο, απ’ όπου κι αν έρχεται και θα φέρει με ασφάλεια το σκαρί του στα γαλήνια νερά του λιμανιού. Με αγάπη για το σκάφος του θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του στα δικά του κατατόπια, στα δικά του νερά και θα μοιραστεί με σεβασμό στις επιθυμίες τους, όλα όσα του επιτρέπει η θέση του.

Οι hostesses, ευγενικές και φιλικές, με αίσθηση του μέτρου και του ρόλου τους πάνω στο σκάφος, θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν το πρωινό και το ελαφρύ γεύμα, θα φροντίσουν για την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου. Θα απαντήσουν σε κάθε απορία σας, θα σας διευκολύνουν σε ό,τι θελήσετε να δείτε, να γευτείτε και να ζήσετε. Θα βρίσκονται κοντά σας όταν αυτό είναι ζητούμενο από εσάς και θα απομακρύνονται διακριτικά, κάθε φορά που ο ρόλος τους έχει ολοκληρωθεί.

Υπηρεσίες Μέσα στα Σκάφη

boat-services

Υπηρεσίες 5 αστέρων στο σκάφος της επιλογής σας

Από τη στιγμή της άφιξής σας στο αεροδρόμιο, ένα αυτοκίνητο της Aegean Whispers μ’ έναν από τους συνεργάτες οδηγούς μας, θα σας παραλάβει για να σας οδηγήσει στη μαρίνα και στο σκάφος της επιλογής σας.

Περισσότερα...

Συνεργάτες

Στην Aegean Whispers νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι για τις επιλογές μας και όσον αφορά στους συνεργάτες μας. Έχουμε προσωπική άποψη για όλα τα μέρη που προτείνουμε στους επισκέπτες μας, ενώ όλοι οι συνεργάτες μας αποτελούν επιλογή μας με βάση τον επαγγελματισμό και την εμπειρία τους σε συνδυασμό με το χαρακτήρα τους –φιλόξενο, συνεπή και ενθουσιώδη.

map islands

Προτεινόμενες Διαδρομές

Στην Aegean Whispers οι φιλοξενούμενοί μας και οι επιθυμίες τους είναι ο μόνος περιορισμός για τη διαμόρφωση του προγράμματος των διακοπών τους. Νησιά σταθμοί που αναπτύσσουν όλες τις θεματικές ενότητες του ταξιδιού έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επαφή του ταξιδιώτη με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την ανάμνηση μιας αποκαλυπτικής διαδρομής για το σώμα, το πνεύμα και το νου.
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές
 
 
Η αποστολή μας, "Να βρισκόμαστε στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους, στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών".

Επικοινωνία

Αγίας Τατιανής 6
Αρτέμιδα 190 16

Τηλ. (+30) 694 670 3298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΟΤ

logo